UA EN

Головна > Новини > Ми не стоїмо осторонь про…

Ми не стоїмо осторонь проблем!

Зараз як ніколи важливо підтримувати літніх людей, які перебувають в групі ризику! Для них дотримання карантину особливо важливе. Адже їм просто заборонено виходити з домівок!

Тому для того щоб допомогти одиноким літнім людям ми в березні створили координаційний центр на базі офісу «Ель Гаучо». І з того часу активно почали передавати продуктові набори.

Окрім цього, для забезпечення безперебійної допомоги хворим на Covid-2019, Товстенській районній лікарні та пожежно-рятувальній частині в м. Заліщики ДПРЧ-15 передали комплекти індивідуального захисту, а Заліщицькій районній лікарні ще й необхідні для боротьби з коронавірусом ліки, дезінфікуючі розчини.

Протягом весни задля забезпечення безперебійної боротьби з коронавірусом для сільських фельдшерських пунктів та амбулаторій ми передали ліки та дезінфікуючі розчини. Зокрема забезпечили першочерговими потребами 11 медичних закладів населених пунктів: Угриньківці, Дзвиняч, Добрівляни, Дуплиська, Мишків, Іване-Золоте, Садки, Бедриківці, Шипівці, Ворвулинці, Головчинці.

Товстенській селищній лікарні передали такі необхідні противірусні засоби, препарати для зниження симптомів коронавірусу, розчини для крапельниць, індивідуальні системи та шприци.

Віримо, що пройти цей карантин ми зможемо тільки разом, взявшись за руки!

Зараз ми як ніколи маємо єднатися, аби спільними силами здолати цю непросту ситуацію!

covid-19
covid-19
covid-19

Останні новини:

Серпень 26, 2020

Нам 11 років!

Щоденний розвиток, команда професіоналів та любов до проектів завжди дають високий результат! ПП НВАП «Ель Гаучо» святкує своє 11-річчя! За цей час запроваджено нові проекти, здобуто нові знання та відкри…

Детальніше

Липень 24, 2020

Розпорядок дня та умови проживання вівців на фермі «Ель Гаучо»

Вівці – тварини, які швидко звикають до умов, часу та розпорядку дня. Якщо вони кілька днів підряд снідали кормом о 8 ранку, то з часом о 7:45 вже відмовляться від будь-яких занять і чекатимуть (зовсім не ти…

Детальніше

Червень 18, 2020

Активний старт посівної кампанії та нові можливості!

До посіву озимих культур ми вже почали активну підготовку! Днями ПП НВАП «Ель Гаучо» поповнило свій парк техніки новенькою сівалкою точного висіву Tempo V16L від Vaderstad. Кожен компонент Tempo розроблен…

Детальніше
Карта України
Карта України